22. august 2021

Høsten banker på.

Så var vi snart i september.... 

Det har vært en flott sommer....ikkje det at vi har vært overøst med solskinn, men vi har hatt det så fint på jobben. Teamet i år har vært bitte lite, men en fantstisk gjeng som har løftet i flokk og gjort oss så innmari stolte. Sommersesongen2021 er på hell og de første sesongarbeiderne har allerede vendt nesen mot nye mål. ...............like ille hvert år.....avskjeder er noe dr...t !

Men vi ser frem imot høsten og nye herlige råvarer og smaker som vi gjerne vil dele med dokker....  Noen av dokker har kanskje sett at vi leker med forskjellige råvarer i utprøving på nye retter.  Det blir godt, vi love dokker det. 

I helga hadde vi to fantastiske kvelder med full restaurant som spiste vår nøye gjennomtenkte 7-retters, iallefall en, muligens flere av rettene blir med inn i de kommende månedene.  Fra 1 oktober er "Gamlemor" stort sett alene på kjøkkenet......om det ikke skulle være en kokk der ute som vil komme å være sammen med oss og kokkelere...............  Da MÅ menyen endres og tilrettelegges for å gi dere den kvaliteten og smaksopplevlesen dere er vant til. Men ikke bli nervøs ;-) det blir fremdeles kjempegodt, og både Tørrfisken og Fiskesuppa er fremdeles med. 

I slutten av september vil vi lage en flere-retters meny med Vilt og Vin som tema, dette kommer vi tilbake til om kort tid. Vi planlegger også flere temakvelder utover høsten, og frem mot jul.

Vi høres, ha det fint så lenge :-)

 

 


Web/photos by Olufsen Media AS © 2021